¡NewAmigosVille!

Geschreven door BrusselsLife Team - 08 okt. 2006, 00:00 (Bijwerken: 12 jul. 2017, 15:26)
¡NewAmigosVille!
Wilt u een nieuwe taal leren? Door een bordspel te spelen? En nieuwe vrienden te maken? Dan is de keuze eenvoudig: ga naar een ¡NewAmigosVille! internationaal café.

Bij een glas en het gezelschapsspel ¡New Amigos! ontmoeten de liefhebbers van talen, uitwisseling en spelen elkaar elke dinsdagavond in 19 Europese steden. In België nemen drie cafés deel aan dit nieuwe concept: Café Monk in Brussel, Bar Del Sol in Leuven en Mosquito Coast in Gent. Het eerste internationale café, geopend in Oslo in 2002, was van bij het begin een groot succes. In navolging hiervan openden acht andere internationale cafés in Noorwegen en Duitsland. In 2006 reikt het netwerk tot de grote steden van Frankrijk, Nederland, België en Oostenrijk. Musicus en globetrotter Anglo-Noor Lakki Patey is de uitvinder van het talenspel en stichter van het netwerk van internationale cafés. Hij geeft een woordje uitleg: "Steeds meer mensen reizen om andere culturen te ontdekken, maar de meesten onder hen brengen het grootste deel van hun tijd door met andere reizigers. Wie al een basiskennis van de landstaal heeft maakt, gemakkelijker vrienden en nemen vaker deel aan de lokale cultuur. " Tijdens de ¡NewAmigosVille! Avonden is het gezelschapsspel de katalysator. Rond het spelbord lossen oude en nieuwe vrienden van alle leeftijden en niveaus vragen op over taal, spelen ze rollenspelen en krijgen ze quizvragen. Zo leren ze de basis van hun voorkeurtaal op het ritme van de dobbelsteen en het plezier. U heeft geen voorkennis nodig om een aangename, leerrijke avond te beleven!

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2023 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]