Burleske oudejaarsavond @ Smoods

Geschreven door BrusselsLife Team - 30 nov. 2011, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Burleske oudejaarsavond @ Smoods
Oudejaarsavond wordt rood en burlesk in SmoodS Restaurant! Op de kaart een feestelijk menu gevolgd door burlesk-chique avond. Een avond in Moulin Rouge sfeer, deze oudejaarsavond is er één voor u!

Elke goede oudejaarsavond begint met een keuzemenu. Tijdens deze uitzonderlijke avond verrassen de keukens van SmoodS (restaurant van hotel Bloom) u met hun aperitief ganzenlever met speculoos, gevolgd door 'Tappetizers'; geparfumeerd met feestsmaken: curry, truffel, gerookte eend,... wat is er beter om uw maag voor te bereiden op het hoofdgerecht! Hiervoor heeft u de keuze tussen gegrilde tarbot met schaaldieren of hindenootjes met de traditionele ganzenlever. U kunt deze feestmaaltijd afsluiten met een Kir Royal en amandelkoekjes. Dit menu kost 89 euro per persoon, wijnen en frisdranken inbegrepen tot middernacht.

Burlesk

Om het einde van het jaar 2011 te vieren, nodigt SmoodS u uit om lippenstift aan te doen en korsetten aan te trekken. En als u geen inspiratie heeft: geen paniek! Haarbanden, strikjes en hoeden wachten er op u om de laatste hand te leggen aan uw burleske outfit. Vanaf 23u kunt u dansen op de ritmes van DJ TANG E! De avond wordt gek en burlesk, laat u gaan voor 2012! De avond staat ook open voor wie niet van het diner heeft genoten. De ingang bedraagt 12 euro aan de kassa en 10 euro in voorverkoop bij Smoods. Het glas bubbels is inbegrepen. Als u echt zoveel gedronken heeft dat u niet meer weet hoe u een taxi moet bestellen, kunt u de nacht doorbrengen in Hotel Bloom! Voor wie al aanweizg is vanaf het diner, kost een dubbele kamer 50 euro per persoon (inclusief ontbijt tot 12.00u). Wie alleen naar het feest komt, betaalt voor een dubbele kamer 60 euro per persoon (inclusief ontbijt tot 12.00u).

Reserveren

Reserveer uw menu of pakket voor 15 december 2011 via e-mail: [email protected]!

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]