Nieuwjaar @ La Tentation

Geschreven door BrusselsLife Team - 05 dec. 2011, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Nieuwjaar @ La Tentation
Sinds anderhalf jaar bevindt Brussel zich in het centrum van de internationale actualiteit om politieke redenen. Een team van vijf Brusselse jongeren organiseert een magische, chique en excentrieke oudejaarsavond!

Ze organiseerden al het oudejaarsavondfeest 2010 in de Concert Noble. Dit jaar kozen ze voor de prachtige zaal van La Tentation. Ons land heeft het droevige record gebroken van land dat het langst geen regering heeft. En dat door een spijtig linguïstisch conflict tussen Vlamingen en Walen. De organisatoren hebben beslist om voor alles Europeanen te zijn. En dat voeren ze door in hun plannen om een hoogstaand oudejaarsavondfeest te organiseren dat zich richt tot alle nationaliteiten: Belgen, Fransen, Duitsers, Engelsen, Grieken en alle andere Europeanen. Deze 'internationale' formule heeft al 500 mensen in de verleiding gebracht! De organisatoren hebben transportfirma's gecontacteerd en kamers gereserveerd in de meest prestigieuze hotels van Brussel.

Verloop van de avond

Er zijn twee restaurants gereserveerd voor de feestneuzen die het feest in gang willen zetten om 19u30. Champagne en zakouskis zijn het begin van een verfijnd en gevarieerd menu! U kunt kiezen tussen restaurant Le Publico carpaccio Venison en een filet pur serveert en restaurant Le Paon Royal met een rollade van heilbot en eend. Na de maaltijd wordt er plaats gemaakt voor muziek met DJ White Teeth, DJ Mac Monroe en DJ Cue V. De avond begint om 22u00 in de prachtige zaal van La Tentation! En uiteraard is er champagne bij de twaalf klokslagen. Er staan u verschillende verrassingen te wachten!

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]