Ontdekking van het Koning Boudewijn stadium

Geschreven door BrusselsLife Team - 06 mrt. 2011, 00:00 (Bijwerken: 03 jun. 2013, 12:51)
Ontdekking van het Koning Boudewijn stadium
Tijdens deze ontdekkingstocht hebt u de gelegenheid de coulissen van het stadium te bezoeken, de kleedkamers van de Rode Duivels, het lokaal anti-doping, de perskamer en de atletiekpiste.

Op zaterdag 2 april 2011 om 14u kan al wie het Koning Boudewijnstadion vanuit een andere invalshoek wenst te ontdekken, deelnemen aan het "zaterdag in het stadion!"-bezoek.Deze nieuwe formule biedt aan individuele bezoekers de mogelijkheid om een volleerde gids te volgen achter de schermen van deze tempel van sport en spektakel.Één zaterdag per maand krijgen de bezoekers de kans om ruimtes te bezoeken die normaal gezien verboden terrein zijn voor gewone stervelingen (perszaal, kleedkamer van de Rode Duivels, veiligheidstoren, etc) en kennis te maken met beroepen waarvan u zelfs het bestaan niet kende...Een bezoek vol verrassingen dat u een dieper inzicht verschaft in de werking van het grootste stadion van België. Vooraf reserveren is verplicht - minimum 6 deelnemers

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]