Opening Hard Rock Cafe @ Brussel

Geschreven door BrusselsLife Team - 30 jan. 2012, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Opening Hard Rock Cafe @ Brussel
Sluit de gitaar aan! Zing op het ritme! Ik speel bas ... Dit jaar wordt rock op de Grote Markt in Brussel met de komst van het iconische Hard Rock Cafe! Vanaf 31 juli, geniet van de muziek, signeersessies, herinneringen aan de grootste rocklegendes ...

We wisten dat Brussel binnenkort recht zou hebben op zijn eigen versie van het mythische en essentiële Hard Rock Cafe. Maar de locatie bleef nog onbekend. Nu kunnen we aankondigen dat de rocktempel haar deuren zal openen in het historische centrum van de hoofdstad in een gebouw uit de zestiende eeuw op de Grote Markt. Het Hard Rock Cafe van Brussel zal ruim 540 vierkante meter groot zijn, verdeeld over meerdere verdiepingen, met 150 zitplaatsen, een ruimte voor live concerten, een loungebar en een Rock Shop.

Opening

Begin augustus, kunt u al genieten van de unieke sfeer in de "soft opening" configuratie voor de opening feest in september. Brussel (hard) rock!

Memorabilia Collection

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2023 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]