Pretparken in België

Geschreven door Olivia Regout - 03 apr. 2008, 00:00 (Bijwerken: 12 jan. 2022, 04:10)
Pretparken in België
Pretparken zijn zonder twijfel een leuke, gezellige manier om de vakantie door te brengen met het gezin of met vrienden. U bent er zeker van een leuke dag te beleven in een uitzonderlijk kader. En er zijn pretparken naar ieders smaak: sensatie, fun, waterspelen, Russische bergen,...

Ook in België zijn er heel wat pretparken. U hoeft enkel nog te kiezen!

In Brussel

Het beroemde Bruparck, aan de voet van het Atomium, is een must! Voor een bezoek aan "Mini-Europe" en de meest beroemde bezienswaardigheden van Europa in miniatuur; voor het waterpark "Océade" om een ontspannend moment te hebben voor een film in Kinepolis of voor een maaltijd in een typisch Brusselse sfeer in "The Village": je zult niet teleurgesteld zijn!

De klassiekers

Eén van de bekendste parken waar iedereen aan denkt, is natuurlijk Walibi met zijn 40 attracties, zijn adembenemende achtbanen, zijn 4D theater, het waterpark Aqualibi en zijn tropisch paradijs ... Je zult ongetwijfeld je plezier vinden, groot of klein. Laat je meevoeren door de beroemde kangoeroe!

Walibi

Hou je van diversiteit en attracties voor kinderen, dan is PlopsaLand iets voor jou! Met 3 verschillende parken elk gelegen aan een andere kant van België, vind je altijd een goede reden voor een bezoekje. Waarom niet genieten van een verblijf aan de Belgische kust om naar Plopsaland te gaan? Je kunt ook naar Hasselt gaan om de indoorattracties van “Plopsa Indoor" uit te proberen. Je passeert door de Ardennen? Plopsa Coo is gelegen in de exclusieve omgeving van de waterval van Coo. Het Park Bobbejaanland bestaat al meer dan 50 jaar! Geniet van de familieattracties of de "thrill rides ', zoals de Sledge Hammer of Aztek Express voor de liefhebbers van sensatie. Spanning verzekerd!

Park Bobbejaanland viert zijn vijftigste verjaardag! Een goede reden om te genieten van de familieattracties of, voor de liefhebbers van sensatie, van «thrill rides» zoals de Sledge Hammer of de Aztek Express. Sensatie gegarandeerd!

Natuurparken

Het Pairi Daiza dierenpark heeft een enorme ontwikkeling gekend in de afgelopen jaren. Vandaag is het één van de belangrijkste referenties onder de Belgische parken. In een tuin die een doorsnede vormt van de wereld, zul je 5.000 dieren ontdekken in een reis rond de hele wereld 100% pure natuur. Onder de nieuwe bewoners: koala’s en een baby panda geboren in het park in het begin van juni 2016.

Giraffen, kamelen, zwarte panters, leeuwen in Afrika, stap op de trein van de wilde wereld van Aywaille voor een Afrikaanse safari.

De weelderige en exotische sfeer in Bellewaerde neemt je mee naar verre landen, zonder België te verlaten, met meer dan 300 dieren, waaronder kapucijnapen, leeuwen, lemuren ... Maar attracties ontbreken ook niet! Met de Bengal Rapid River, de Screaming Eagle of de attracties van KidsPark zul je alle fun vinden die je nodig hebt.

Degenen die de waterwereld verkiezen, kunnen naar het Boudewijn Seapark in de buurt van Brugge trekken waar je dolfijnen, zeehonden, zeeleeuwen en andere fascinerende wezens van de zee kunt ontmoeten ...

Voor de avonturiers in de dop, het Ardennen Adventures park is voor jou gemaakt! Kajakken, raften, mountainbiken, boomklimmen, paintball: alles om de pure adrenaline te doen stromen en om unieke momenten door te brengen in een natuurlijke omgeving.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]