Zoveel plezier in het Ter Kamerenbos

Geschreven door BrusselsLife Team - 14 apr. 2010, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Zoveel plezier in het Ter Kamerenbos
Als de nacht valt verandert de sfeer en krijgt het bos de kleuren van het nachtleven. Het is niet moeilijk om hier een leuke avond te organiseren. Start met een gezellig restaurant, dan een stuk in het Théâtre de Poche en waarom de avond niet afronden met dansen in de lokale bars...

Eten

Wij, Belgen, houden van goed eten. De keuze van een goed restaurant is dus van groot belang. Het bos heeft een heel verrassend aanbod. Wat betreft restaurants: ga eens langs bij de gerenoveerde Chalet Robinson voor een onvergetelijk uitzicht en een maaltijd aan een schappelijke prijs. Een omweg langs The Wood is aangeraden om de Franse keuken in fusiestijl te proeven. Andere mogelijkheid is La Villa Lorraine, gesitueerd in een idyllisch kader. U kunt er traditionele Franse gerechten proeven in een hyper romantisch kader op voorwaarde dat u beschikt over een goed gevulde portefeuille. Na het diner kunt u er de vooravond inzetten vooraleer naar dansgelegenheden te gaan.

Drinken en dansen

Er zijn veel gelegenheden waar u kunt gaan dansen. Voor azmbiznce in de vooravond kunt u naar Blash Bar gaan, de vroegere Redline. Blash Bar is voor 21-plussers, er heerst een klasse dresscode en een leuke sfeer en er is een happy hour. Plezier gegarandeerd. Vlakbij vindt u ook Les Jeux d'Hiver, eerder BCBG, maar heel populair, met een draaiend platform en de Beach Club in de zomer. U kunt ook naar The Wood gaan die na de restauranturen lounge-allures aanneemt.

Cultuur

Als u cultuur verkiest boven dans, ga dan eens naar het Théâtre de Poche. Voor een komedie, een drame of zelfs wat romantiek, alle emoties zijn beschikbaar in het Théâtre du Poche dankzij een uitgebreid aanbod aan stukken, concerten en allerlei soorten evenementen. Als u ondanks alles in het Ter Kamerenbos niet vindt wat u zoekt, weet dan dat Brussel een stad is die ’s nachts leeft en dat er oneindig veel mogelijkheden voor nachtelijke uitstapjes zijn. Dansen, zingen, plezier maken, alles is mogelijk. Aan u om te ontdekken of BrusselsLife te vertrouwen. Lara Ronayne Casimiro

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]