Recycle Me @ Mirano Continental

Geschreven door BrusselsLife Team - 18 apr. 2011, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Recycle Me @ Mirano Continental
s'avonds kunt u aan een modeshow deelnemen waarvan het doel is vintagekleding, tweedehands, (verzameld aan de Ihecsschool meestal) te gebruiken om ze terug in vorm te zetten, om ze te 'vernieuwen' , dankzij een team van studenten in modevormgeving uit verschillende universiteiten van Brussel.

De modeshow

Het beleid van de Recycle Me 2011 heeft een heel andere visie voor haar modeshow opgesteld, dit tegelijkertijd op vlak van het decor en op artistiek vlak. Zo zal de show vergezeld worden door audiovisuele composities, door een spel van geluid en belichting en alsnog door prestaties van artiesten die stilletjes aan in de belgische muziekwereld treden. Ons doel beperkt zich dus niet enkel tot een simpele voorstelling van de creaties van onze ontwerpers : een verwerking van het decor gecentreerd rond de creaties zal onze ontwerpers in de spotlights brengen en de aandacht van onze kijkers trekken ; door de verbeelding aan te wakkeren.

Een vintage party

De Recycle Me 2011 modeshow zal niet meer dan een uur duren. Daarom nodigen we jullie uit om mee te delen aan de Recycle Me After-Party die zal plaatsnemen direct na de show, in de Mirano Continental. Waarom zo vroeg al stoppen als het feest tot in het midden van de nacht kan duren ? Vooral als de Mirano de perfecte omkadering bied. Geniet dus van deze fuif met vintage tinten ( dresscode wordt verzocht maar niet verplicht).

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]