Red Bull Zeepkistenrace

Geschreven door BrusselsLife Team - 28 apr. 2008, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Red Bull Zeepkistenrace
De Red Bull Zeepkistenrace is een wedstrijd voor creatieve snelheidsduivels die er onverschrokken tegenaan durven gaan en die altijd op zoek zijn naar risico's en spanning. Op zaterdag 5 mei doet de Kunstberg in Brussel dienst als race track voor al deze ongetwijfeld originele, zelfgebouwde bolides. Je kan tot 26 februari je eigen kist inschrijven.

Deze unieke wedstrijd, waar gemotoriseerde voertuigen uit den boze zijn en elke deelnemer het dus moet doen met z'n eigen spierkracht, is een echte uitdaging voor beginnende, maar net zo goed voor ervaren chauffeurs. De racemachines van de Red Bull Zeepkistenrace variëren van realistische replica's tot werkelijk alles wat je maar kunt bedenken. In het verleden deden er bijvoorbeeld al een kinderwagen, een rodeoclown, een reuze maïskolf, een wasmachine en een gevangeniscel mee. Niets is te gek. Om meer punten als publiekstrekker te verdienen, dragen de deelnemers vaak extravagante kostuums, brengen ze parodieën of creëren ze hun eigen soundtrack voor de race.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]