Serene Beauty, een schoonheidssalon dat u moet uitproberen

Geschreven door BrusselsLife Team - 19 jun. 2012, 00:00 (Bijwerken: 11 apr. 2013, 14:26)
Serene Beauty, een schoonheidssalon dat u moet uitproberen
Sérène Beauty is een moderne schoonheidstempel en biedt de vrouw van vandaag een salon met meerdere facetten om een antwoord te bieden op al haar verwachtingen. BrusselsLife testte voor u een dagje uit bij Sérène Beauty.

We zijn het salon nauwelijks binnen en de verzorgde en verwelkomende sfeer voorspelt een aangename ervaring. Bij Sérène Beauty weten ze dat de moderne vrouw zichzelf wil verzorgen maar over weinig tijd beschikt. Roxanne Cahay is zich dat bewust en had een geweldig idee: vrouwen en mannen de kans bieden om te kunnen genieten van alle mogelijke verzorgingen op één enkele plaats. Van een royale gezichtsbehandeling door een schoonheidsspecialiste tot een perfecte brushing via een verzorgde manicure of een professionele maquillage, Sérène Beauty behandelt de vrouw van vandaag zoals een prinses. Maar dat is niet alles! Naast de vele voorgestelde verzorgingen, doet het personeel alles om u te verwennen. Het sleutelwoord? Diversiteit! Diversiteit van voorgestelde verzorgingen, van gebruikte merken,... Sérène Beauty is meer dan gewoon dienstverlening. Van Griekenland tot Indonesië, van Afrika tot België, het personeel neemt de tijd om u e adviseren en informeren. Van deze mengeling van culturen onthouden we een bruisende, levendige cocktail die ons meeneemt naar een oase van welzijn, ver van alle rompslomp en dagelijkse stress.

Capillaire botox: anti-veroudering voor uw haar

Wees niet bang: het gaat in geen geval om een injectie met producten in uw hoofdhuid! Vergelijk het eerder met een herstellend masker met een kracht maal tien! De botox, op basis van keratine (proteïne waaruit ons haar is opgebouwd), zal uw haar in de diepte herstellen en het groeien activeren. De botox, die noch formol noch siliconen bevat, is geen 'gladmaker'. Hij zal de natuur van uw haren niet wijzigen, maar wel het aspect en de kwaliteit ervan verbeteren. Ook zal de kleur van uw haren heropleven, ook als ze gekleurd zijn. Het proces is heel eenvoudig en gebeurt in enkele stappen. Deze diepe verzorging is bedoeld om uw haren een nieuw leven te geven: schittering, zachtheid, eenvoudig om te kappen en verzorgd. De resultaten van de eerste sessie zijn indrukwekkend! 1) De eerste wasbeurt is een speciale wasbeurt 'anti-residuen', die de haren in de diepte wast en de schubben opent om ze voor te bereiden op de verzorging. 2) Vervolgens is er nog eens dezelfde wasbeurt gedurende vijf minuten. 3) De haren worden uitgewrongen, maar niet gedroogd. 4) De botoxverzorging wordt aangebracht zoals een kleuring, lok per lok. De geur is llicht en delicaat. 5) De haren, doordrenkt met het product, worden ingepakt in cellofaan. En we zijn vertrokken voor dertig minuten onder een warme helm. 6) Tijd om uit te spoelen. 7) Vervolgens wordt er een bi-fase spray op de haren aangebracht. Hierdoor zal de brushing langer houden en extra glans geven aan uw haren. 8) Brushing. Indien nodig wordt er afgesloten met een druppeltje gladmakende verzorging en het is afgelopen! De resultaten: Onmiddellijk, zelfs als de haren nog nat zijn, voelt u dat de textuur van uw haren verbeterd is. Na het drogen is het nog flagranter: zachtheid en glans zijn van de partij! Uw haren zijn gemakkelijker te bedwingen en in goede gezondheid. Om de beste resultaten te verkrijgen, moet de capillaire botox vier keer toegepast worden tijdens een periode van maximaal twee maanden. U beslist voor wanneer u de afspraken wenst vast te leggen. De tarieven: De eerste sessie kost 80 euro. De vier sessies samen komen op 220 euro, dus 55 euro per sessie. Reken per keer op ongeveer een uur. Het is belangrijk dat u ook thuis uw haren goed verzorgt met de aangepaste Kerat-In verzorging. De shampoo en verzorgingsproducten zijn beschikbaar in het salon.

De producten:

Helaas is de botox enkel beschikbaar bij professionals, maar een sessie bij Sérène Beauty, daar is geen prijs op te plakken ! In het salon vindt u ook een reeks producten die u zonder twijfel voldoening zullen geven. De keuze is gevarieerd en de oorsprong is divers. Verzorgingsproducten voor uw nagels van bij Nail Tek; gommages met Polynesische suiker; maquillage met natuurlijke ingrediënten; hydraterende verzorging Tahe en Bernard Cassière; afslankingsproducten Bernard Cassière en heel veel nagellak van Orly.

Een maquillageacademie

Binnen enkele weken stelt Sérène Beauty zijn maquillageacademie voor. Voor de bescheiden som van 45 euro per halve dag kunt u genieten van advies van een professional van Lancôme. De specificiteit van deze academie ligt in het feit dat u met uw eigen maquillage** komt, waardoor u uw dagelijkse handelingen kunt optimaliseren. ** u kunt ook producten kopen in het salon 'Sérène Beauty, schoonheid tot in de toppen van uw vingers!'

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]