Sinterklaas verwacht jullie brieven @ Brussel

Kinderactiviteiten
Geschreven door BrusselsLife Team - 01 dec. 2020, 00:00 (Bijwerken: 12 jan. 2022, 04:22)
Sinterklaas verwacht jullie brieven @ Brussel
Nog een paar keer slapen en Sinterklaas vat zijn jaarlijkse trip aan! Om er zeker van te zijn dat hij alle brieven voor hem zal ontvangen, heeft BePost beslist om hem hierbij te helpen.

Spanjestraat

Als je wilt dat je brief zo snel mogelijk op de juiste bestemming aankomt, vergeet dan niet het juiste adres te vermelden: Sinterklaas, Spanjestraat 1, 0612 Hemel. Stuur hem een lijstje van het speelgoed dat je graag wilt hebben. Geen zorgen als je niet kan schrijven, je kan altijd de foto's van het speelgoed op een blad plakken. Heb je je brief naar een fout adres gestuurd? Geen paniek. BePost garandeert dat ook deze brieven op de juiste bestemming toekomen, maar dan kan het wat trager zijn! Vermeld zeker het adres van de afzender op de omslag zodat de Sint je kan antwoorden. Hij heeft zelfs een verrassing in petto voor de brave kinderen... Je hebt tot 6 december om je mooiste pen boven te halen en hem je gekste wensen te laten weten!

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]