Snapstore

Geschreven door BrusselsLife Team - 28 sep. 2009, 00:00 (Bijwerken: 29 jul. 2015, 07:50)
Snapstore
BrusselsLife.be testte voor u Snapstore of het eldorado van sterk afgeprijsde merken op internet! Snapstore is de nieuwkomer van de Cameleonfamilie, de privé outlet in Brussel.

Snapstore, opgebouwd volgens hetzelfde model, organiseert privéverkopen van 3 tot 5 dagen op zijn website. De verkopen zijn enkel toegankelijk voor leden. Ze kunnen er merkartikelen kopen aan prijzen die u nergens anders vindt. Tijdens de soldenperiode zijn er kortingen tot -70%. U moet dus lid zijn... De huispolitiek is dat nieuwe leden enkel toegelaten worden als ze worden aangebracht door bestaande leden. BrusselsLife.be is lid. Profiteer er dus van en schrijf u in via ons peterschap en de wereld van de online privéverkopen opent zich voor u.

Gebruiksaanwijzing

Eens u lid bent, wordt u enkele dagen voor de opening van de verkoop per e-mail uitgenodigd... voor een virtuele afspraak! Als lid kunt u ook peter worden van uw vrienden, familie,... Hun eerste aankoop geeft u recht op een aankoopbon van 10 euro. Op de dag van de verkoop gooien mijn collega's en ik ons op betaalbare jeans van Amerikaanse outlets. Er is een maattabel die indicaties geeft van een aantal merken die groter of kleiner uitvallen. We maken onze keuze en betalen met Bancontact of 100% veilig met kredietkaart. Doe zoals wij en laat uw bestelling thuis afleveren, op kantoor of in een winkel in de buurt, allemaal binnen een paar muisklikken en neem afscheid van parkeerproblemen en eindeloze rijen aan de kassa... Eens uw pakje is toegekomen, kan de show thuis beginnen. Geen onaangename verrassingen, als u van gedachten bent veranderd, hebt u 15 dagen de tijd voor teruggave. Klein minpuntje: Snapstore kondigt de verkopen maar enkele dagen op voorhand aan. Het is dus zaak aandachtig uw mails te bekijken om de verkoop van uw lievelingsmerk niet te missen. De verkopen worden frequenter en we zijn er zeker van dat u er iets zult vinden om de shopper in u te plezieren...

Word lid

Heeft onze ervaring u het water in de mond doen komen? BrusselsLife.be biedt u de mogelijkheid om lid te worden en een unieke shoppingervaring te beleven.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]