De perfecte keuken. Structure Plus Bulthaup, een keuken zoals u die altijd gedroomd heeft!

Geschreven door Brusselslife Rédaction - 15 mrt. 2022, 00:00 (Bijwerken: 17 mrt. 2022, 12:23)
Structure Plus Bulthaup, een keuken zoals u die altijd gedroomd heeft!
Met trots presenteren wij u Bulthaup meubelen ontwikkeld door het merk Structure Plus, een bedrijf met 25 jaar ervaring en know-how.

De perfecte keuken bestaat en vindt u bij Structure Plus onder het Bulthaup gamma.

U bent net verhuisd en u hebt nieuw meubilair nodig voor uw keuken of u wilt uw keuken vernieuwen, zoek niet verder, wij hebben de oplossing voor uw probleem. Inderdaad, Structure Plus biedt verschillende producten met betrekking tot meubilair en keuken. Bovendien zijn de aangeboden producten van hoge kwaliteit, want Structure Plus is een serieus bedrijf, alles wordt met meesterschap en nauwgezetheid ontwikkeld.

 

 

Structure Plus Bulthaup garandeert kwaliteit 


Structure Plus staat aan de wieg van een aantal bouwprojecten, zoals de renovatie van de Edith Cavell Kliniek, die resulteerde in 170 prachtige nieuwe keukens voor de kliniek. U hoeft zich niet meer af te vragen of u dit bedrijf kunt vertrouwen, het antwoord is een volmondig ja. Wij weten hoe belangrijk de keuken tegenwoordig is voor huishoudens en dat u om optimaal te kunnen koken de beste apparatuur nodig hebt die op de markt verkrijgbaar is.

 

 

b1 en b3 gamma om uw keuken te vernieuwen


Bulthaup is een bedrijf dat een breed assortiment producten voor de keuken aanbiedt. Daarom gaan wij u meer vertellen over Bulthaup door u twee assortimenten voor de keuken voor te stellen, namelijk de b1 en b3. Om te beginnen biedt het b1-gamma weelderige creaties die de nieuwste architectuur waardig zijn. Ergonomie, zuiverheid en intelligentie zijn de woorden die deze creaties het meest karakteriseren. Het b1-programma bestaat uit een kookeiland, hangende kasten en een kolom. Het eiland maakt het mogelijk de mensen in de kamer in het oog te houden en heeft functies waardoor het een waterpunt of een kooktafel wordt. Ten slotte biedt hij u ook voldoende opslagruimte. Wat de hangende kasten betreft, die kunt u dankzij hun zeer praktische vorm vrij aan de wand rangschikken, en u kunt er indien nodig de basisfuncties van de keuken in integreren. In de kolom kunnen toestellen worden ingebouwd en kan de kolom ook in de hoogte worden uitgebreid, wat de ware veelzijdigheid van dit materiaal bewijst. Laten we nu overgaan tot de b3-reeks, die met authenticiteit is ontworpen, uniek is, u zult geen andere vinden zoals deze. De B3 is op deze manier ingedeeld: multifunctionele wand en eiland. Het eiland is verkrijgbaar als vrijstaand of als op de grond staand meubel, afhankelijk van uw keuze, om het beste bij uw gewoonten te passen. De functionele wand wordt gebruikt om bergruimte te creëren en om functies te ondersteunen zoals het waterpunt, om er maar een paar te noemen. 

 

 

U bent nu meer bekend met Structure Plus en Bulthaup. Haast u en koop de uwe zodat u kunt genieten van een ervaring die nooit eerder mogelijk was in termen van kwaliteit en innovatie.

 

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels, 02/538.51.49. Template.vat 0472.281.221

Copyright 2022 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]