Tango Libre @ Bozar

Geschreven door BrusselsLife Team - 11 okt. 2012, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Tango Libre @ Bozar
Tango Libre van Frédéric Fonteyne is te ontdeken op woensdag 31 oktober in aanwezigheid van de regisseur, Anne Paulicevich en tangodansers Mariano 'Chicho' Frumboli en Pablo Hernan Tegli...

JC (François Damiens) is gevangenisbewaker. Hij is een man zonder verhaal. Hij heeft slechts één fantasie: tango. Op een avond tijdens de wekelijkse cursus danst hij met een nieuwe leerling, Alice (Anne Paulicevich), een stralende dertiger, moeder van een jongere van 15. De dag nadien ziet hij de vrouw terug in de spreekkamer van de gevangenis. Ze brengt een bezoek aan twee gevangenen, Fernand (Sergi Lopez) en Dominic (Jan Hammenecker), twee oude medeplichtigen. De ene is haar man, de andere haar minnaar... Na "Une liaison pornographique" en "La femme de Gilles" sluit Frédéric Fonteyne met Tango Libre zijn trilogie over vrouwen en de liefde af. Hij schetst een portret, gezien door de ogen van een verliefde gevangenisbewaker, van een vrije vrouw die net als bij de tango de onderwerping aan regels aanvaardt om ze nadien beter te kunnen ontlopen.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]