TeaWorld rendez-vous @ Jubelpark

Geschreven door BrusselsLife Team - 06 mrt. 2012, 00:00 (Bijwerken: 12 jan. 2022, 04:50)
TeaWorld rendez-vous @ Jubelpark
[Uitgesteld naar september] -Van 1 tot 5 mei 2014, wordt in het hart van Europa, in Brussel, de tweede Europese samenkomst rond thee georganiseerd. "TeaWorld Rendez-vous" is meer dan alleen maar een thee-beurs, maar een samenkomst van thee-liefhebbers en zijn cultuur, voordelen, geheimen en tradities.

De bekendste drank in de geschiedenis, waar de meeste kennis uit voortvloeit en de mensen steeds weer samenbrengt, is ongetwijfeld thee.

Van China tot Iran, van India en Nepal tot Turkije, van Sri Lanka tot Argentinië of Kenia, van Vietnam tot Japan, ligt thee aan de basis van een echte cultuur.

"TeaWorld Rendez-vous" wilt dit graag met jullie delen. De grootste producenten, maar ook echte alchimisten, goochelaars die hun kennis en creativiteit ter beschikking stellen van dit drankje, zullen er samenkomen om de wijsheid van thee en hun passie met jullie te delen.

Kids' Corner

De Kids' Corner wacht op kinderen van 4 tot 12 voor een ontdekkingsreis naar ongekende theelanden. Kinderen zullen ontvangen worden door een van experimenteerde team voor één uur of twee van exploratie, animatie et ontspanning.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]