The Cranberries @ Lotto Arena

Geschreven door BrusselsLife Team - 19 mrt. 2012, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
The Cranberries @ Lotto Arena
The Cranberries zijn helemaal terug! Het Ierse viertal onder leiding van frontvrouw Dolores O'Riordan had meer dan tien jaar lang een quasi vast abonnement op de hoogste regionen van de hitlijsten.

Noem The Cranberries gerust één van de toonaangevende groepen van de jaren '90. Na de eeuwwisseling volgt nog één album. En dan beslist de groep een pauze in te lassen. Tot in 2010. Een reünietournee brengt The Cranberries de wereld rond. Opnieuw -zoals voor het afscheid- spelen ze voor uitverkochte zalen. De zin om opnieuw samen muziek te maken wordt aangewakkerd. Dolores en haar kompanen hebben inspiratie zat. Het resultaat: 'Roses', de zesde langspeler van The Cranberries. Het album ligt sinds kort in de winkel. Elf nieuwe nummers in een productie van oude vriend Stephen Street
Dolores O'Riordan, Noel Hogan, Mike Hogan en Fergal Lawler zijn er opnieuw klaar voor. Met het nieuwe album, komt ook een nieuwe tournee. Die brengt The Cranberries op zondag 4 november naar de Antwerpse Lotto Arena. De voorverkoop voor dit concert start op donderdag 22 maart om 9u.naar de Antwerpse Lotto Arena.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]