Union Arab Nations vestigt kantoren in Brussel

Geschreven door Rédaction BrusselsLife.be - 11 apr. 2018, 14:39 (Bijwerken: 26 apr. 2018, 15:53)
Union Arab Nations vestigt kantoren in Brussel
Brusselslife heeft nieuwe buren op Louizalaan, de Union Arab Nations en hun 100% elektrische auto.

De Arabische Unie van de Verenigde Naties is een internationale organisatie die wereldwijd voor de dienst aan de mensheid werkt. Deze organisatie is een partner van de Verenigde Naties, de Europese Unie en de Afrikaanse Unie, maar het is vooral de nieuwe buur van Brusselslife!


Vanmorgen, toen hij naar kantoor ging, kon het team van Brusselslife een auto van het type "Batmobile" bewonderen buiten zijn deur. Deze auto is volledig elektrisch en vervaardigd in het Midden-Oosten. Geel / oranje, het trok de aandacht van alle voorbijgangers. Hierdoor konden de Arabische EU-landen de arbeiders en inwoners van het district Legrand in Elsene informeren over de opening van hun kantoor ... en het is een gewonnen weddenschap omdat we erover praten!

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]