Verkoop van wijnen afkomstig uit de kelder van restaurant Comme Chez Soi

Geschreven door BrusselsLife Team - 08 nov. 2011, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Verkoop van wijnen afkomstig uit de kelder van restaurant Comme Chez Soi
Daarom zullen 3500 flessen wijn worden geveild, samen met enkele recepten van Comme Chez Soi waar u de wijnen bij kunt serveren. Dat wordt goddelijk genieten! Comme Chez Soi is uitgegroeid tot een heus monument. Een restaurant, maar ook een wijnkelder. En wat voor één!

Pierre Wynants verzamelde flessen uit de meest uitmuntende wijnjaren van de voorbije eeuw, en een deel daarvan zal tijdens deze uitzonderlijke verkoop worden geveild. Oenologen, fijnproevers en wijnliefhebbers kunnen zich komen onderdompelen in de sfeer van deze legendarische plek, en van de speciale wijnkelder die u aan het dromen zet. Het huis Pierre Bergé & associés organiseert dus voor het eerst een wijnveiling in België en stelt een 'verzamelcatalogus' voor die de platgetreden paden verlaat. De catalogus bevat recepten van de chef, geschikt voor de grote wijnen uit de kelder van Comme Chez Soi. Bindt u de keukenschort maar vast om!

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]