Waar kijkt Brussel naar het EK?

Geschreven door Rédaction BrusselsLife.be - 10 jun. 2014, 00:00 (Bijwerken: 12 jan. 2022, 04:31)
Waar kijkt Brussel naar het EK?
Het straatbeeld liegt er niet om: achteruitkijkspiegels getooid in de nationale driekleur, vlaggen aan de gevels… België leeft de komende weken op het ritme van de Rode Duivels!

Het straatbeeld liegt er niet om: achteruitkijkspiegels getooid in de nationale driekleur, vlaggen aan de gevels… België leeft de komende weken op het ritme van de Rode Duivels!

Op groot scherm

Verschillende zaken laten de fans meegenieten van de match op groot scherm!

Het European Football House installeert zich bijvoorbeeld in de bar en de lobby van Hotel Aloft, rechtover het Leopoldpark, midden in de Europese wijk.

The Football Village palmt dan weer de Autoworld Brasserie in.

Daarnaast voorzien verschillende gemeentes grote schermen waarop de matchen te volgen zullen zijn. Je kan de Rode Duivels in al hun glorie bewonderen op het Pinoyplein in Oudergem, op het Andrée Payfa-Fosseprezplein in Watermaal-Bosvoorde en op het Dumonplein in Sint-Pieters-Woluwe!

In Laken zendt Kinepolis alle wedstrijden van de Rode Duivels uit en het Koning Boudewijnstadion zal zwart, geel en rood kleuren als Wilmots en de zijnen doorstoten naar de halve finale.

Feest in de cafés

Zoals steeds wordt het EK in de vele cafés een feest en ook in heel wat wijken wordt het tijdens de voetbalcompetitie over de koppen lopen.

De cafés op het Luxemburgplein, zoals Ralph’s Bar, zetten opnieuw alles op alles zodat de fans geen seconde van de wedstrijd hoeven te missen. Nieuw in de Europese wijk is dat de Grand Central twee verdiepingen aan het EK wijdt.

Het centrum van Brussel leeft de komende tijd volledig op het ritme van het voetbal: in The Big Games, Le Roi des Belges, Mappy Mundo wordt het alvast duivelse ambiance!

De Rode Duivels spelen hun eerste match tegen Italië, op maandag 13 juni 2016. Afspraak om 21 uur!

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2023 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]