SPEL UIT ! Waar tennisuitrusting vinden in Brussel?

Geschreven door Brusselslife Rédaction - 22 apr. 2022, 00:00 (Bijwerken: 02 mrt. 2022, 14:11)
Waar tennisuitrusting vinden in Brussel?
Zoekt u een tennisuitrusting van pet tot kousen?

Zoekt u iets om aan te trekken ?

We geven je een paar goede adressen om alles te vinden wat je nodig hebt om je tennisprestaties te bereiken...


Sportzaken gespecialiseerd in tennis


In Brussel zijn er verschillende winkels die tennismateriaal aanbieden. Maar er zijn er twee die als echte specialisten worden beschouwd. Enerzijds is Bellissimo Sport, gevestigd in Ukkel, gespecialiseerd in tennisuitrusting. Het is een familiebedrijf, waar zoon Benjamin nu de teugels van de winkel heeft overgenomen. Hij is een groot liefhebber van boardsporten en tennis en zal de tijd nemen om u te adviseren. De Sporteam winkel, gevestigd in Laken, adviseert al meer dan 35 jaar tennisliefhebbers en biedt een persoonlijk onthaal en advies. Het voordeel van deze gespecialiseerde winkels is dat u er niet alleen advies krijgt, dat ongetwijfeld relevanter en nauwkeuriger is dan in de grote sportwinkelketens, maar ook merken en producten vindt die u nergens anders zult vinden. En als u daar niet de juiste schoen kunt vinden, raden wij u het summum in Brussel aan, de Trakks winkel in Ukkel & Schuman. Zij zullen u adviseren over de beste schoen voor uw voet, nadat zij u op een loopband hebben laten lopen en uw loop via een camera hebben geanalyseerd.


Sport- en multimerkketens

 

De meeste goede sportwinkels zouden je alles moeten kunnen bieden wat je nodig hebt om op het veld te schitteren. De Intersport-keten biedt een ruim assortiment tennisuitrusting. Montex Sport biedt sportkleding voor het hele gezin. Bent u een zogenaamde intermitterende speler of een beginner op zoek naar nieuwe sensaties? Kortom, je tennist af en toe of je bent nog geen kampioen. Wij bieden u een tussenoplossing om u uit te rusten tegen gereduceerde prijzen. De SportsDirect-winkels bieden een beperkte maar voordelige selectie rackets, ballen, sportschoenen, tassen en sportkleding. Bij Decathlon in Anderlecht of Evere, het sportwarenhuis bij uitstek, vindt u het materiaal dat u nodig hebt om uw eerste stappen op de tennisbaan te zetten. 

 

Nu u uitgerust bent, kunt u eindelijk gaan tennissen. 

 

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]