Wetransfer

Geschreven door Frédéric Solvel - 18 okt. 2011, 00:00 (Bijwerken: 29 jul. 2015, 07:43)
Wetransfer
Wetransfer is een gratis online platform via hetwelke u bestanden tot 2GB naar meerdere personen tegelijk kunt versturen. Deze eenvoudige dienst is heel gemakkelijk in gebruik.

Alle computerleken mogen zich verheugen. Sinds 2009 laat Wetransfer de overdracht toe van vrij grote bestanden die onmogelijk per e-mail verzonden kunnen worden. De dienst werkt met elk type bestand (muziek, video, foto's, documenten,...).

Dit platform is dus de ideale oplossing om bijvoorbeeld hoge resolutie foto's, video's van een concert of uw laatste muzikale creatie te delen. Ongeacht het formaat van uw bestanden, de enige beperking is het gewicht dat ze in totaal, dat wil zeggen vertegenwoordigen, maximaal 2GB.

Gebruiksaanwijzing

Het versturen van uw bestand gebeurt in 3 stappen:

1) Eerst moet u bestanden selecteren die u wilt versturen.

2) Vervolgens vult u de e-mailadressen van de geadresseerden en dat van uzelf in.

3) Tot slot klikt u op « transfer » en een venster geeft het procentuele verloop van de verzending weer.

Het is ook mogelijk een kleine boodschap toe te voegen. Zodra uw bestanden zijn verzonden, ontvangen de geadresseerden een mail waarin ze enkel op « download » moeten klikken om toegang te hebben tot de inhoud. De bestanden worden bewaard tot 14 dagen na versturen.

Bovendien is voor Wetransfer geen registratie vereist en is de interface heel aangenaam om mee te werken. Verder bevat het platform advertenties in de vorm van afbeeldingen op de achtergrond van de website.De adverteerders zijn geselecteerd op basis van esthetische criteria. Dit heeft tot gevolg dat de gebruikers niet worden overrompeld met reclameboodschappen maar beelden zien die aangenaam zijn om naar te kijken.

Een originele en weinig agressieve manier van financiering met publiciteit! Kriss Gutierrez Cuervo

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2023 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]