Benelux

Benelux

Benelux

6 Korte Beenhouwersstraat 1000

Benelux is de nieuwe bar die het centrum van Brussel weer aantrekkelijk moet maken. Het is een plek waar iedereen wordt uitgenodigd om zich te amuseren (dansen is toegestaan!) en samen een cocktail, glaasje wijn of biertje te drinken. Zin om een hapje te eten, ook geen probleem. Ideaal om onze geplaagde hoofdstad weer als vanouds in de armen te sluiten. Meer bepaald in de Korte Beenhouwersstraat, een bekende toeristische plek die men nu aan de Brusselaars en al wie echt van de stad houdt wil teruggeven, zodat mensen zich opnieuw goed kunnen voelen in dit historische centrum. Want laat dat nu net het concept zijn van deze originele plek: mensen die houden van hun stad de kans geven om een leuk moment door te brengen. Zien en gezien worden, soulmates ontmoeten en naar hartenlust klinken op een formidabele avond die pas eindigt wanneer er echt niets meer te beleven is, want jawel, ook het sluitingsuur is hier heel soepel... Blijven gaan, dat is de boodschap!
  • +32 2 511 56 46

  • Bezoek de website

  • routebeschrijving

    Korte Beenhouwersstraat , 6 - 1000 Brussel

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2022 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]