TOP
Berlin Fabrik

Berlin Fabrik Burgers en cocktails, het recept voor een goed avondje

contact  Send message
Berlin Fabrik, het nieuwe burgeradres in Brussel, dat u niet mag missen

Welcome in Berlin

Berlin Fabrik, gelegen in het hart van Zavel, tegenover de Notre Dame de la Chapelle, op slechts 5 minuten lopen van de Mont de Arts, is de ideale plek om vrienden te ontmoeten.

Het pluspunt van dit restaurant is de trendy inrichting, echt industrieel, met grove materialen, zichtbare machines en katrollen.

Berlin Fabrik is het ontmoetingspunt voor hipsters, waar je heerlijke zelfgemaakte hamburgers kunnen proeven. Een groot terras, een ruime zaal met hoge, grote tafels en een grote gezellige bar, je zult er een aangename tijd hebben.

 

Wat de keuken betreft

De essentië van Berlin Fabrik is natuurlijk de burger. Er wordt een menu aangeboden met een ruime keuze aan hamburgers met hoogwaardige ingrediënten en verschillende soorten brood. Het moeilijkste zal zijn om een keuze te maken! De burgers worden geserveerd in houten trays en je kunt er friet of aardappelen uit de oven bij krijgen.

 

Ons lievelingsgerecht: de wafelburger! Die moet je dringend proeven!

Zin in andere dingen? Geen probleem, je hebt ook de keuze tussen hotdogs, gegrild vlees of salades. Je kunt ook nacho's of frietjes delen.

 

Een goede burger komt niet alleen, maar altijd met een goed drankje. Je zult niet teleurgesteld zijn. A la carte, Belgische bieren en cocktails. Wat de cocktails betreft, heb je de keuze tussen klassiekers (Mojito, Caipirinha...) en zelfgemaakte creaties gemaakt van gin, whisky, wodka en goede vruchtensappen. Je kunt ook genieten van limonade en smakelijke milkshakes.

 

En als klap op de vuurpijl een beetje muziek! Het restaurant biedt regelmatig een rockprogramma en verwelkomt groepen uit Brussel. Er worden ook thema-avonden georganiseerd. Blijf op de hoogte van de komende data via hun Facebook-pagina.

 

Het team van Berlin Fabrik heet u elke dag hartelijk welkom van 10.00 uur tot middernacht.