TOP
Body Training Studio - Louise

Body Training Studio - Louise

Rue du Pépin, 52
1000 Bruxelles

Vindt uw vorm terug dankzij elektrostimulatie

Website contact  Send message
Body Training Studio, een reeds goedgekeurde methode die uw lichaam helpt te tonen, of zelfs gewicht te verliezen.

Een coach en een technologie tot de dienst van uw lichaam

Als u zich zo slap voelt als een kauwgum, dan is het misschien tijd voor u om weer eens te sporten! Voor en snel et vooral intens resultaat stelt Body Training Studio een training voor die u weer helemaal in vorm zal brengen.

 

Body Training Studio, dat zijn uitgeruste centra met efficiënt materiaal dat gebruik maakt van elektrostimulatie. Boven deze uitrusting zal een coach u ook volgen gedurende uw programma, die u zal motiveren om niet los te laten als u in een dip zit.

 

Electrostimulatie helpt om efficiënt de spiervezels te stimuleren. Acht musculaire zones worden tegelijkertijd gesolliciteerd. U ontwikkeld dus uw spieren vijf keer sneller dan tijdens een klassieke sportsessie! Slechts 20 minuten per week zijn genoeg om uw musculatuur te verbeteren of te onderhouden, of om gewicht te verliezen. Een perfecte training als u al een volle agenda heeft.

 

Een super helden combinatie

Alvorens te beginnen start u eerst met een gratis proefsessie, met een coach die de tijd neemt om u goed te leren kennen en een gepersonaliseerd plan op te stellen naargelang uw doelen.

 

En nu is het aan u! U zal een zwart pak aantrekken met een elektronisch systeem dat is verbonden aan een scherm. Het systeem zendt pre-geprogrammeerde elektrische impulsen uit die specifieke spieren zal doen samentrekken en dus verschillende spiergroepen zal laten werken, naargelang het doel van de sessie.

 

Body Training Studio wordt ook aanbevolen voor de behandeling van rugpijn, na-bevallingszorg, of om de postoperatieve transitie te vergemakkelijken dankzij een geadapteerde musculaire re-educatie.

 

De Body Training Studio centra zijn 7d/7 open van 7u tot 22u. Er zijn meerdere studio’s in Brussel, dus u zal er zeker een dicht bij u vinden.