Brasserie de la Patinoire
Brasserie de la Patinoire
Brasserie de la Patinoire
Brasserie de la Patinoire
Brasserie de la Patinoire
 • Brasserie de la Patinoire
 • Brasserie de la Patinoire
 • Brasserie de la Patinoire
 • Brasserie de la Patinoire
 • Brasserie de la Patinoire
Brasserie de la Patinoire

Brasserie de la Patinoire

De paden van de lekkerbekken

Restaurants

1 Chemin du Gymnase 1000

Aan de rand van het Ter Kamerenbos kunt u genieten van deze magische plek, om een verfijnde keuken te proeven.

Dit nieuwe vlaggenschip van Thierry Van Damme en Michel Grenier wekt nu in een ingetogen, koloniale sfeer de eetlust op, door in te zetten op de voortreffelijkheid van gerechten, waarin alles zelfgemaakt is.
 

De hernieuwde magie van de kindertijd en het spel concentreert zich opnieuw in het Ter Kamerenbos, aan de kant van deze prachtige Anglo-Normandische pui, die is gekroond met luifels en die zowel rust, ruimte, parkeren, maar ook een grote speeltuin voor kinderen plus een ijsbaan biedt. Alle wensen worden vervuld, met een terras van 300 stoelen, een theesalon en een brasserie-restaurant waar Frédéric Eberhart en zijn team u verwachten.
 

De twee grote zalen in koloniale sfeer, met tapijten met Schotse motieven en vele trofeeën van wildebeesten, kudu's en antilopen, hebben een capaciteit van 110 plaatsen. Wat de keuken betreft, geeft Adrien Schurgers een prominente plaats aan het brouwerijrepertoire, terwijl hij aantrekkelijke suggesties aandraagt, ​​waaruit zijn zijn carrière bij Bruneau en het Maison du Bœuf in het Hilton blijkt. Wat betreft de wijnkelder, die een plaats heeft gekregen in de garderobe van weleer: er zijn zo'n 140 soorten, die een echte schat vormen en waarin bekende Spaanse wijnen worden gevonden, een aantal prestigieuze wijnen, heel wat Bordeaux en wijnen uit de Rhône. De Brasserie de la Patinoire is de ideale plek om in de winter de sneeuw te zien vallen, in de zomer van de zon te genieten en zich op elk moment een goede maaltijd te gunnen.
 

Extra: 's middags zullen zakenmensen de parkeerfaciliteiten en de unieke, traditionele, smaakvolle gastronomische gerechten waarderen en 's avonds de nabijheid van het theater De Poche, waarvoor het management heeft besloten om de keukens open te houden tot 23:30 uur, zodat het publiek na de voorstelling kan komen eten.
 

7 dagen per week geopend. Keuken open van 12.00 tot 14.30 uur (zondag 15 uur) en van 18.30 tot 23.30 uur, behalve op zondag en maandag tot 22.30 uur.

Theesalon vanaf 14.30 uur (zondag 15.00 uur) tot 18.00 uur

Groot parkeerterrein Croquetweg

Lees verder

Sociale media

Sociale media

 • 026497002

 • Bezoek de website

 • Stuur het bericht

 • routebeschrijving

  Chemin du Gymnase , 1 - 1000 Bruxelles

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2022 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]