TOP
British School of Brussels

British School of Brussels Internationale leergemeenschap voor kinderen in de leeftijd van 1-18

Website contact  Send message
Een internationale school, te betalen en zonder winstoogmerk. Ze komt tegemoet aan de behoeften van internationaal mobiele en expat families in België

British School of Brussels

1 250 studenten uit meer dan 65 landen en bestaat uit twee scholen: Basisschool van 1 tot 11 jaar en secundaire school van 11 tot 18 jaar. Engels is de voertaal tijdens de lessen, met als optie de mogelijkheid om een tweetalige Frans / Engels class te volgen. Alle studenten volgen het Britse leerplan tot 16 jaar - (I)GCSE. Dit is aangepast aan onze Europese context en internationale leeftijdsklasse en wordt gevolgd door de keuze van twee internationaal erkende pre-universitaire opleidingen vanaf de leeftijd van 16-18 jaar -Engels A niveau en het International Baccalaureate (IB) Diploma. Wij bieden ook de BTEC.

 

Lagere school

Onze lagere school heeft de warme atmosfeer van een kleine school met de middelen van een grote school. Primary School heeft zijn eigen unieke ruimtes. We hebben twee speciale buitenspeelplaatsen, een volledig uitgeruste fitnessruimte en twee bibliotheken exclusief voor onze basisschoolkinderen, terwijl ze ook profiteren van de hele schoolfaciliteiten zoals het zwembad en het theater.

 

Middelbare school

We zijn ook uniek in België in het aanbieden van drie pre-universitaire routes: A Levels, het International Baccalaureate (IB) en BTEC. Ons record in openbare examens is indrukwekkend, in 2017 hadden we een slagingspercentage van 100% in IB en BTEC en een slagingspercentage van 99% op A-niveau.