Cactus Brussel à vélo

Cactus Brussel à vélo

Cactus Brussel à vélo

Carrefour de l'Europe 1000

Cactus organiseert gegidste fietstochten in Brussel en werkt voornamelijk dankzij het engagement en de passie voor Brussel en de fiets van haar vrijwilligersgidsen. Met een vast aanbod, de Zaterdagtour, geven onze gidsen je een ‘best of’ van wat Brussel te bieden heeft. Let op: geen klassieke tours en monologen van gidsen! We kiezen voor de eerder onbegane paden en brengen je naar verrassende plekken in de stad. Liefst van al werken we op maat van groepen om een rijkere en intensere beleving te creëren. We stimuleren daarbij interactie tussen de groep, de gids, de stad en haar inwoners. Een tour op maat kan je in verschillende talen boeken (Nl, Fr, En, Du, Sp) onze Zaterdagtour is in het Engels.
  • Bezoek de website

  • Stuur het bericht

  • routebeschrijving

    Carrefour de l'Europe , - 1000 Bruxelles

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]