TOP
Let op: alle restaurants en bars in België zijn tot 3 april gesloten vanwege de Corona Virus-epidemie X
Chili Bar

Chili Bar De perfecte plek voor cocktails en tapas tegen lage prijzen

Website contact  Send message
De buurt van Sint-Goriks trekt mensen van alle slag aan. Maar er is slechts 1 adres waar cocktailliefhebbers echt aan hun trekken zullen komen : de Chili Bar. De barmannen maken gepersonaliseerde cocktails, naargelang uw smaak en zin van het moment. Het is de ideale plek om nieuwe cocktails en nieuwe smaken te ontdekken !

De Chili Bar, onder vrienden of samen met de familie.

De Chili Bar neemt u mee op ontdekkingsreis naar nieuwe smaken en nieuwe ervaringen. Deze bar heeft, naast een grote variatie aan cocktails, ook een ruime keuze aan alcohol, softdrinks, smoothies en milkshakes. De cocktailkaart bevat naast alle klassiekers (Cosmo, Bloody Mary, Mojito, Sex on the Beach, …) ook talrijke originele suggesties.

De Chili Bar ontvangt u onder vrienden of met de familie in een latinosfeer, altijd gezellig en verwelkomend. De muziek weerspiegelt de cocktailkaart : eclectisch. Achter de bar werkt een jong, dynamisch en internationaal team die u met de glimlach ontvangt!

 

De Chili Bar, veel meer dan gewoon een bar !

En zoals men nooit zijn eerste liefde vergeet, organiseert de Chili Bar ook cursussen cocktails maken! Een unieke kans om een shaker te leren hanteren zoals een ware profesional en om nieuwe smaakcombinaties uit te proberen !

Op het uur van de Afterworks en de Happy Hours, ziet u het vaste publiek transformeren. De bureaus in het centrum van de stad lopen leeg en de Chili Bar loopt vol voor een fijne avond onder collega’s.

Wenst u een privé-avond of een intieme avond te organiseren ? De Chili Bar kan op aanvraag ook afgehuurd worden ! Aarzel niet om inlichtingen te vragen !