Cinéma Palace

Cinéma Palace

Cinema Palace

85 Boulevard Anspach 1000

Een nieuwe plek voor art house films, lokale gastronomie en evenementen in het centrum van Brussel. EEN BIOSCOOP VOOR IEDEREEN Palace wenst zich uitdrukkelijk te richten tot elk publiek. Zowel de cinefiel, de filmprofessional als zij die op zoek zijn naar een gezellig avondje uit of een leuke familieuitstap, kunnen in Palace terecht voor hun filmbeleving. Iedereen is welkom in Palace. We openen onze deuren voor elk publiek dat het centrum van de stad doet leven, of het nu gaat om de multiculturele bevolking van de wijken in het zuiden, een schoolpubliek uit de laagstad of actoren uit het verenigingsleven die film beschouwen als een bron van educatie en inspiratie. Bovendien is Palace perfect toegankelijk voor mensen met een beperkte mobiliteit.
  • Bezoek de website

  • routebeschrijving

    Boulevard Anspach , 85 - 1000 Bruxelles

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]