TOP
Cours du Soir de Langues - CSL Bruxelles

Cours du Soir de Langues - CSL Bruxelles Voor alle leeftijden, voor de taal van uw keuze, slechts één school

Website contact  Send message
Deze school biedt verschillende algemene cursussen in het Frans, Nederlands en Engels, van beginner tot gemiddeld niveau.

Cours du Soir de Langues - Brussel

De Brusselse Avondtaalschool is een echte instelling in de hoofdstad, aangezien hij al 80 jaar bestaat. De school biedt tweemaal per week groepslessen Frans (9 niveaus), Engels of Nederlands (6 niveaus). Met zoveel verschillende niveaus wil de Brusselse Avondtaalschool die educatie bieden, die voldoet aan ieders behoeften en mogelijkheden. Om expressie en begrip te ontwikkelen, zowel mondeling als schriftelijk, wordt de vreemde taal verkend via onderwerpen, gerelateerd aan het dagelijks leven, cultuur en nieuws. Stukje bij beetje krijgt men gemak en zelfvertrouwen, men durft het woord te nemen, zelfs fouten te maken. Dat alles in een vriendelijke en multiculturele sfeer. Omdat het leren van een vreemde taal een plezier moet blijven.
 

Erkenning

De avondtaalcursussen in Brussel maken deel uit van het officiële onderwijsnetwerk en worden georganiseerd door de Stad Brussel. Een eenheid eindigt met een examen en als men hiervoor slaagt, krijgt de leerling een officieel certificaat. De school biedt ook voorbereidende cursussen aan voor het Nederlandse taalexamen, georganiseerd door SELOR. Ten slotte biedt de organisatie ook taalcursussen aan studenten die een bachelorgraad in sociale promotie volgen.