TOP
Advertisement
CPAB - Ecole de langues et de phonétique

CPAB - Ecole de langues et de phonétique Ben je klaar om een ​​taal of computer te leren

Website contact  Send message
CPAB, een talen- en informaticaschool voor volwassenen erkend door de Franstalige Gemeenschap van België,

Biedt u al meer dan veertig jaar kwaliteitsopleidingen dankzij het pedagogisch gekwalificeerde en heel bekwame team. De inschrijvingen gebeuren geregeld tijdens het jaar. CPAB organiseert immers vier sessies per jaar voor de daglessen (september, half november, eind januari en midden april) en twee sessies per jaar voor de avondlessen (september en eind januari).
 

U kunt er terecht voor lessen Frans, Nederlands, Engels, geschreven Frans (remediëring grammatica en spelling 1 & 2) en Word, Excel, tekstverwerking en dactylo, internet.
 

Gemotiveerde en motiverende lesgevers, kleine groepjes van acht tot zestien personen, pedagogische ondersteuning en aangepaste onderwijstechnieken hebben CPAB een uitstekende reputatie bezorgd wat betreft les in vreemde talen. Spreken, spreken en nog eens spreken! Zich mondeling uitdrukken in een vreemde taal is het hoofddoel van de lessen. Dankzij een gerichte opleiding geeft CPAB Brussel u de middelen om vertrouwen te winnen door u het woord te geven in de aangeleerde taal.
 

Behalve het ontwikkelen van het mondeling uitdrukken, beogen de taallessen van CPAB ook andere competenties zoals mondelinge communicatie, mondeling en schriftelijk begrijpen en schrijven. Van de postkaart tot persartikels via liedjes, films, documentaires en romans, u zult een variatie aan authentieke documenten verkennen die u zullen leren luisteren, lezen en communiceren over verschillende onderwerpen.
 

Ga van start met CPAB

Heeft u zin om van start te gaan en een andere taal te leren of uw kennis bij te schaven? Aarzel niet en kies voor de lessen van CPAB. U wordt er begeleid door een team gekwalificeerde en ervaren lesgevers die gebruikmaken van geavanceerde apparatuur en moderne hulpmiddelen. CPAB Brussel biedt ook al een twintigtal jaar informaticalessen aan (Word, Excel, tekstverwerking en dactylo, internet) die u de nodige basisvaardigheden bijbrengen voor privégebruik en professioneel gebruik.
 

In deze erkende en gesubsidieerde school, die perfect is gelegen tussen het metrostation Louise/Stéphanie en de wijk Bailly/Châtelain, kunt u terecht voor kwaliteitsvol onderwijs in een aangenaam kader en een internationale sfeer. 
 

Bijkomende inlichtingen kunt u verkrijgen bij het secretariaat (02/511 01 09) of op de website (www.cpab.be).