Docks Dome

Docks Dome

Docks Dome

1 Boulevard Lambermont 1000

DOCKS DOME DOCKS DOME de nieuwst revolutionaire event plaats in Brussel! De event plaats DOCKS DOME, gelokaliseerd op het dak van de shopping district Docks Bruxsel, verschilt zichzelf met de andere door zijn unieke stijl en zijn innovatieve concept. Met zijn 3000 m² oppervlakte en zijn capaciteit om 1400 personen te ontvangen, is DOCKS DOME de perfect plek voor zakelijke evenementen, conferenties, presentatie, award ceremonie, walking dinners, cocktails, lancering van nieuwe auto’s, concerten, privé evenementen, … De ruimte biedt u een natuurlijke licht van de grote ramen. Twee terrassen, bekleed met een latwerk, biedt u een prachtig zicht van Brussel. Binnen in, zijn de muren bedekt met prachtige blauwe nachtelijke behangsels, en de ruimte kan in 3 zones worden aangepast afhankelijk van de configuratie van de gekozen evenement. Een professioneel team is altijd beschikbaar voor u rond te leiden in de realisatie van u ideeën. Een ondergrondse parking met 1700 plaatsen zijn ook tot u beschikking. DOCKS DOME is goed gesitueerd en toegankelijk met de trein, tram, bus, waterbus, en auto.
  • +32 486 43 43 32

  • Bezoek de website

  • Stuur het bericht

  • routebeschrijving

    Boulevard Lambermont , 1 - 1000 Bruxelles

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]