TOP
Dominique Rigo

Dominique Rigo De beste meubels op 4 verdiepingen in een "loft" -sfeer

Website contact  Send message
De «style Dominique Rigo» is modern zonder minimalistisch te zijn, met een voorliefde voor Italiaans en Scandinavisch meubilair !

Verschillende meubelstukken hebben nooit de selectie voorgestelde meubels verlaten. Eenvoud, heel mooie materialen en uitstekend gemaakte meubelen zijn de beste garantie tegen veroudering. In zijn showroom in Ukkel stelt Dominique Rigo het beste van design voor. Een voorstelling van meer dan 3500 m² op vier verdiepingen om de meubelen te ontdekken in een loftsfeer. U vindt er de uitgebreidste keuze aan internationale collecties en heruitgaven van grote klassiekers van design, bureaumeubilair, tuin- en keukenmeubilair...

Keuze aan producten

De selectie designproducten bevat de volgende merken: AGAPE / ALIAS / ARCO / ARKETIPO / ARPER / ARTEMIDE / B&B ITALIA / CAPPELLINI / CASALIS / CASAMILANO/CASSINA / CARL HANSEN / CLASSICON / DESALTO / EMECO / ERBA MOBILI / EXTREMIS / FIAM / FLEXFORM / FLOS / FONTANA ARTE / FOSCARINI / FRITZ HANSEN / GALOTTI & RADICE / HUGUES CHEVALIER / INGO MAURER / INTERLÜBKE / KARTELL / KNOLL / LAGO / LIGNE ROSET / LIMITED EDITION / LUCEPLAN / MAXALTO / MDF ITALIA / NEMO / PAOLA LENTI / PASTOE / POLIFORM / POLTRONA FRAU / SAHCO HESSLEIN / SIMON / TOULEMONDE BOCHART / VARENNA / VITRA.

Studiebureau

Dominique Rigo is een studiebureau  dat werkt volgens een bestudeerde benadering en dat plannen uitwerkt om te komen tot de beste oplossingen voor de «home» en «office» projecten.

Collectiviteit 

De onderneming werkt geregeld met gerenommeerde architecten en ontwerpers voor het ontwikkelen van prestigieuze projecten, zowel residentieel als commercieel.

De showroom is open van dinsdag tot zaterdag van 10u30 tot 18u30, Louizalaan, 1050 Brussel. Tel.: 02/538.00.15.

Vitrapoint. Brussels

Na vijf jaar op de Zavel in het toeristische centrum van Brussel, is ‘Vitrapoint. Brussels’ verhuisd naar de Louizawijk. In navolging van andere grote Europese steden, beschikt Brussel nu ook over een Vitrapoint. van ongeveer 450 m2. U vindt er alle Vitraproducten voor bureau en huis, de collectie van het Vitra Design Museum (www.design-museum.de) en miniaturen en boeken. U kunt hier terecht voor aankopen en advies over inrichting van huis en bureau, in een aangename sfeer. De zaak is toegankelijk voor professionals (architecten, binnenhuisarchitecten, immo-ontwikkelaars...) en voor het grote publiek.

De showroom is open van dinsdag tot zaterdag van 10u30 tot 18u30, Louizalaan, 1050 Brussel. Tel.: 02/242.02.02.