Etangs Mellaerts

Etangs Mellaerts

Mellaertssvijvers

275 Boulevard du Souverain 1150

Het park van de Mellaertsvijvers (genoemd naar de voormalige eigenaar van de grond) werd in het begin van de 20ste eeuw aangelegd naast het park van Woluwe. Als geweldige plek om te wandelen en te ontspannen worden de Mellaertsvijvers al meer dan een eeuw enorm gewaardeerd door water- en natuurliefhebbers. Hoewel het water van de vijvers uit verscheidene bronnen komt, ontstonden ze oorspronkelijk door het water van de oude moerassen van de Woluwe. Op de grootste van de twee kan - als het warm is - aan waterrecreatie (bootjes en pedalo’s) gedaan worden, terwijl de tweede voorbehouden is voor vissers en wandelaars. Uitrusting : - Banken - Recreatievijver (verhuur van bootjes en pedalo’s) - Visvijver - Speeltuin - Restaurant-taverne - Mini-golfterrein Toegankelijkheid : Het park is plat, de wegen zijn geasfalteerd en het is mogelijk om met de auto te rijden op de weg tussen de Vorstlaan en de Generaal Baron Empainlaan.
  • routebeschrijving

    Boulevard du Souverain , 275 - 1150 Woluwe-Saint-Pierre

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2023 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]