TOP
Vanwege het coronavirus worden veel evenementen en demonstraties geannuleerd. Voor meer informatie nodigen wij u uit om de evenementwebsite te bezoekenVanwege het coronavirus worden veel evenementen en demonstraties geannuleerd. Voor meer informatie nodigen wij u uit om de evenementwebsite te bezoeken X

Accessible Art Fair 2018

05 oktober 2018 - 07 oktober 2018
De twaalfde editie van de Accessible Art Fair (ACAF) Brussel presenteert van 5 tot 7 oktober 2018 met veel genoegen een selectie van nieuwe en gevestigde kunstenaars.

Venue

Palais des Beaux-Arts - BOZAR - Rue Ravenstein, 23  1000 Bruxelles

Event date & Times

Acaf's missie is om een platform te bieden voor kunstenaars en ontwerpers, en ze toegankelijk te maken voor een veeleisend publiek dat er de mogelijkheid krijgt om kwalitatief hoogstaande kunstwerken en ontwerpen aan te schaffen en kennis te maken met de makers achter het werk.
Alle werken zijn zorgvuldig geselecteerd door een panel van deskundigen en hebben een kwaliteitsgarantie. Acaf is dé plek om groot talent te ontdekken!
Het kopen van een kunstwerk kan voor sommigen misschien ontmoedigend lijken, maar op deze toegankelijke kunstbeurs wordt deze ervaring zo aangenaam mogelijk gemaakt door de barrières tussen koper en kunstenaar weg te nemen.

La source : Agenda.be

Waar eten we na het evenement?