TOP
Vanwege het coronavirus worden veel evenementen en demonstraties geannuleerd. Voor meer informatie nodigen wij u uit om de evenementwebsite te bezoekenVanwege het coronavirus worden veel evenementen en demonstraties geannuleerd. Voor meer informatie nodigen wij u uit om de evenementwebsite te bezoeken X

Afterwork Bike Experience

01 juli 2020 - 07 oktober 2020
Elke eerste woensdag van de maand nodigt het Bike Experience-team je hartelijk uit op haar after work-evenementen in au Bassin (vroeger gekend als Via Via Café).

Venue

Au Bassin - Quai aux Briques, 74  1000 Bruxelles

Categories

Event date & Times

In een aangename sfeer bieden we de uitgelezen gelegenheid onze opleiding fietsen in stadsverkeer te volgen. Deze bestaat uit een theoretisch en een praktisch luik. Tijdens dit laatste begeef je je samen met onze verkeersexperts op de baan. Zo geraak je vertrouwd aan fietsen in de stad en tank je vertrouwen, om veilig en rustig door Brussel te kunnen fietsen. Aansluitend drinken we een glas op de fiets. Het ideale moment voor al je mogelijke vragen, en om fietservaringen uit te wisselen. Iedereen erg welkom! Praktisch: •Deelname gratis, maar inschrijven verplicht, via onze website http://bikeexperience.brussels •Nog geen fiets? Huur er een van ons! •Afspraak om 18u te au Bassin, vroeger gekend als Via Via Café (Baksteenkaai 74, 1000 Brussel) Het Bike Experience-project wordt gecoördineerd door Pro Velo en gefinanceerd door Brussel Mobiliteit in het kader van de Bike for Brussels-campagne.

La source : Agenda.be