TOP

Babyboom Beurs @ Brussels Expo

26 maart 2015 - 28 maart 2015

Venue

Place de la Belgique - 1020 Bruxelles

Event date & Times

De beurs is een ontdekkingsreis waar men alles te weten komt over de voeding, de verzorging, de veiligheid, de gezondheid, en zoveel meer over baby’s! Verder kan men ook kennis maken met nieuwigheden in de wereld van speelgoed, meubilair en kinderverzorgingsmateriaal. Op deze kwalitatieve beurs kan men niet enkel de nieuwe producten bekijken, maar zowel de ouders als de kinderen mogen de producten uitgebreid testen.

De bezoeker kan ook uitgebreid informatie inwinnen over onderwerpen als borstvoeding, de bevalling, de kraamafdeling, de zwangerschap, rechten en plichten die men als (toekomstige) ouders heeft...

Tijdens de 3 beursdagen komen ongeveer 30 000 toekomstige en jonge ouders een bezoekje brengen. Ook de oudere broertjes en zusjes kunnen er bij zijn, want tot 12 jaar is de inkom gratis. Speciaal voor hen is er een speelhoek met toezicht.

Stands en tips

Om de allerkleinsten niet op hun honger te laten zitten is een voedingszone voorzien , het “baby restaurant”. Hier kunnen  ouders hun kindjes gratis laten proeven van een heel gamma aan voedingsproducten. Verder hebben ze hier ook de kans om te praten met professionelen uit de voedingssector. 

De luiers van de baby’s verschonen onder het goedkeurende oog van een professional? Dat kan op de luierstand. Op de stand is het volledige gamma van pampers voor alle leeftijden aanwezig. Hier kan men ook de laatste nieuwigheden ontdekken en kan men terecht voor alle vragen rond pampers.

Voor alle mama’s die hun baby rustig de borst willen geven of gewoon wat meer info omtrent borstvoeding wensen is er de borstvoedingshoek. Op deze stand zijn experten aanwezig die de bezoekers kunnen bijstaan met al hun vragen. 

Like this content?
Subscribe for updates!

Your information will be used in accordance our Privacy policy

Waar eten we na het evenement?