Bier en Chocolade Masterclass
01 sep. 2020 - 31 aug. 2021
Hou je van bier, maar ook van chocolade? Dan zal je in de zevende hemel zijn met deze proeverij!
Werner Callebaut is een gepassioneerd bier- en chocoladeliefhebber en heeft zich met Bierolade de laatste jaren toegelegd op het maken van geslaagde combinaties tussen beide Belgische topproducten. Ik breng je mijn passie voor heerlijke streekbieren en verrassende chocoladesmaken over via interessante verhalen doorspekt met humor.
De lokale, ambachtelijke bieren bieden een harmonieuze smaak met de chocolade of gaan net voor een pittig contrast. Met leuke wist-je-datjes en sappige bierverhalen neem ik je mee in de rijke en boeiende geschiedenis van ons Belgisch bier. Waarom is België het bier en chocolade land ? Is het toeval waarom er zoveel verwijzingen naar bier zijn in onze Nederlandse taal ? Hoe proef, ruik en geniet je best van bier & chocolade ?
De pralines zijn steeds van de hand van een lokale topchocolatier. Je ontdekt klassieke pralines tot meer verrassende combinaties met ongewone ingrediënten. Wat denk je van een wasabitruffel of een praline met apfelstrüdelvulling ? De vormen en kleuren zijn daarbij een ware streling voor het oog.