TOP

Brussels Games Festival

23 augustus 2019 - 25 augustus 2019
De zevende editie van het Brussels Games Festival brengt op 23, 24 en 25 augustus in het Jubelpark alle elementen samen die gezelschapsspellen zo leuk maken.

Het Brussels Games Festival is een gratis, populair en sociaal evenement dat drie dolle dagen van knotsgek plezier biedt aan een publiek van alle leeftijden: families, casual of hardcore gamers, of gewoon nieuwsgierige bezoekers... Speel gratis honderden spellen onder begeleiding van speluitleggers: van de meest eenvoudige tot zwaar strategische games. Geniet van de indoor en outdoor animaties, de protozone om de spellen van morgen te ontdekken, en sla een praatje met de vele uitgevers, speciaalzaken, clubs en verenigingen. Maar het wordt ook een beurs voor tweedehandsspelletjes, toernooien, een nacht van het spel en nog veel meer verrassingen !
Het thema dit jaar: "Ecoresponsible & more…" ; spellen, ecologie en duurzame ontwikkeling. Dit thema wordt aangekaart via een publicatie (BGF Mag), animaties, groepsdebatten, seminaries en audiovisuele producties.
Het Brussels Game Festival is een feestelijk moment, maar ook een educatieve, burgerlijke, en menselijke aangelegenheid die op een sociale en speelse manier mensen samenbrengt. Dankzij onze partners zal het BGF toegankelijk zijn voor mensen met een handicap.

Waar eten we na het evenement?