TOP
Vanwege het coronavirus worden veel evenementen en demonstraties geannuleerd. Voor meer informatie nodigen wij u uit om de evenementwebsite te bezoekenVanwege het coronavirus worden veel evenementen en demonstraties geannuleerd. Voor meer informatie nodigen wij u uit om de evenementwebsite te bezoeken X

Brussels Museums Nocturnes 2019

19 september 2019 - 05 december 2019
Happy hour(s) in de Brusselse musea

Elke donderdagavond van 19 september tot 5 december kan je van 17u tot 22u terecht in een aantal Brusselse musea om tijdelijke tentoonstellingen te ontdekken, deel te nemen aan activiteiten en originele geleide bezoeken te volgen. Dit alles in een gemoedelijke sfeer als een soort van culturele aperitief en dit tegen een zeer voordelige prijs.

Per museum betaal je €4 (standaard) of €2 (-26) voor 1 toegang. Wat is nog voordeliger? De Pass 5 Nocturnes voor €17 (standaard) of €8 (-26). Het geeft je 5 voordelige toegangen die geldig zijn gedurende het hele seizoen of te gebruiken zijn op eenzelfde avond. Het is absoluut een koopje als je een fervente museumlover bent of als je met vrienden of familie wilt komen. Elke week wordt er ook gefocust op een Brusselse wijk met haar musea zodat je meerdere museumbezoeken kan combineren.

Meer info: www.brusselsmuseumsnocturnes.be

Waar eten we na het evenement?