TOP
Vanwege het coronavirus worden veel evenementen en demonstraties geannuleerd. Voor meer informatie nodigen wij u uit om de evenementwebsite te bezoekenVanwege het coronavirus worden veel evenementen en demonstraties geannuleerd. Voor meer informatie nodigen wij u uit om de evenementwebsite te bezoeken X

Coach Café: Hoe overleef ik mijn collega’s?

15 november 2018 - 15 november 2018
Bedrijfsschorpioenen zijn er overal. Het zijn bazen, collega’s of medewerkers die door hun destructief functioneren je zelfvertrouwen ondermijnen. Zonder dat je het beseft, negeer je je intuïtie en word je op een negatieve manier beïnvloed. Thea Bombeek toont hoe je in 4 stappen die neerwaartse spiraal doorbreekt en hoe je kan omgaan met dit gedrag.

Venue

Au Bassin - Quai aux Briques, 74  1000 Bruxelles

Tickets

Normaal 10 € Senioren 7 € Werkzoekenden 5 €

Event date & Times

Bedrijfsschorpioenen zijn er overal. Het zijn bazen, collega’s of medewerkers die door hun destructief functioneren je zelfvertrouwen ondermijnen. Zonder dat je het beseft, negeer je je intuïtie en word je op een negatieve manier beïnvloed. Thea Bombeek toont hoe je in 4 stappen die neerwaartse spiraal doorbreekt en hoe je kan omgaan met dit gedrag. Voor al wie zijn carrière en leven terug in handen wil nemen.

La source : Agenda.be