TOP
Vanwege het coronavirus worden veel evenementen en demonstraties geannuleerd. Voor meer informatie nodigen wij u uit om de evenementwebsite te bezoekenVanwege het coronavirus worden veel evenementen en demonstraties geannuleerd. Voor meer informatie nodigen wij u uit om de evenementwebsite te bezoeken X

Conférence spéciale vélo cargo pour les familles

10 oktober 2020 - 10 oktober 2020
Jullie zijn ouders die meer per fiets willen verplaatsen, onder andere de kroost? Jullie overwegen een bakfiets te kopen, maar weten nog niet juist welke, of zitten met andere, meer of minder praktische vragen?

Venue

Au Bassin - Quai aux Briques, 74  1000 Bruxelles

Event date & Times

Wij zien graag meer en meer bakfietsen op de Brusselse straten, en nodigen daarom iedereen uit op dit speciale familiale-bakfietsevenement. Experten van Pro Velo maken je wegwijs in het marktaanbod en geven bakken goede raad voor een bakfiets op maat. Natuurlijk is dit ook de uitgelezen gelegenheid om al je mogelijke vragen voor te leggen. Aansluitend bieden bevriende fietsenmakers je de mogelijkheid om enkele van hun laatste modellen te proefrijden. We zien jullie graag komen, en breng zeker ook andere geïnteresseerden mee! Praktisch : •Deelname is gratis, maar inschrijven verplicht, via onze website http://bikeexperience.brussels •Van 14 tot 16u •Afspraak au Bassin, vroeger gekend als Via Via Café(Baksteenkaai 74, 1000 Brussel) Het Bike Experience-project wordt gecoördineerd door Pro Velo en gefinanceerd door Brussel Mobiliteit in het kader van de Bike for Brussels-campagne.

La source : Agenda.be