TOP
Vanwege het coronavirus worden veel evenementen en demonstraties geannuleerd. Voor meer informatie nodigen wij u uit om de evenementwebsite te bezoekenVanwege het coronavirus worden veel evenementen en demonstraties geannuleerd. Voor meer informatie nodigen wij u uit om de evenementwebsite te bezoeken X

Downrange // 36th BIFFF

04 april 2018 - 04 april 2018

Venue

Palais des Beaux-Arts - BOZAR - Rue Ravenstein, 23  1000 Bruxelles

Tickets

Normaal 10 €

Event date & Times

Een chauffeur hoort een knal en gaat op de rem staan: een van de banden heeft het begeven. In de auto zitten Todd en Sara, samen met een paar onderweg opgepikte reizigers. Een van hen is Jeff, een behulpzame en vrolijke jonge man. Hij stelt voor om het wiel te vervangen, maar weet niet dat een sluipschutter het op hen gemunt heeft. Na het eerste schot slaan de passagiers in paniek en roepen door elkaar. Hoe overleef je een dergelijke situatie als je niet eens weet met wie je de auto deelt? Auto’s zijn gevaarlijk! Hebben we jullie nog niet genoeg gewaarschuwd? Na Monolith vorig jaar krijgen we opnieuw te maken met een auto midden in de woestijn, en ook ditmaal is het géén reclamespot.

Achter de camera van Downrange vinden we oude bekende Ryuhei Kitamura, die in 2003 de Zilveren Raaf won met Aragami, een subliem verhaal over de ware identiteit van een stel samoerai. Hij werd internationaal bekend met films als Azumi (2003) en The Midnight Meat Train (2008). Met deze minimalistische thriller bewijst hij opnieuw zijn kunnen.

La source : Agenda.be