TOP
Vanwege het coronavirus worden veel evenementen en demonstraties geannuleerd. Voor meer informatie nodigen wij u uit om de evenementwebsite te bezoekenVanwege het coronavirus worden veel evenementen en demonstraties geannuleerd. Voor meer informatie nodigen wij u uit om de evenementwebsite te bezoeken X

Gratis Friskis&Svettis zomersessies

02 juli 2018 - 10 juli 2018
De zomersessies zijn bijna terug, en ze zijn beter dan ooit tevoren!
Want dit jaar komen we naar twee parken voor de prijs van één (en die prijs is trouwens nog altijd 100% GRATIS)!
We hebben dit jaar op twee locaties tegelijkertijd onze zomersessies. De eerste twee weken van juli komen we naar het mooie Josaphatpark.

Venue

Parc Josaphat - Boulevard du Lambermont, 1  1030 Schaerbeek

Categories

Event date & Times

We starten dit jaar met een speciale sessie op maandag 2 juli in het Josaphatpark om 19u. Deze kickoff omvat zowel een Jympa als een loopsessie en nadien zijn alle deelnemers welkom voor een picknick om 20u. Maar maak je geen zorgen, we verlaten onze thuisbasis, het Jubelpark, niet volledig. Alle loopsessies – met uitzondering van die van 2/07 – gaan door zoals gewoonlijk in het Jubelfeestpark. En na 15/07 keren we ook terug naar het Jubelpark voor de Jympasessies.

Nog steeds in de war? Dan hebben we hier de complete lijst van alle sessies. We zullen blij zijn je te verwelkomen op één van onze 6 wekelijkse sessies:

Maandag 2/07, vrijdag 6/07 en dinsdag 10/07 om 19u voor fitness van verschillende intensiteiten in het Josaphatpark (Azaleaplein).

Dinsdagen en donderdagen (vanaf 15/07) tussen 19:30-20:30 voor fitness van verschillende intensiteiten in het Jubelpark (tegenover de Koninklijke Militaire Academie). Friskisvrijwilligers staan klaar aan de infostand om al je vragen te beantwoorden!

Op maandagen (met uitzondering van 2/07) en woensdagen tussen 19:30-20:30 voor loopsessies, ontmoetingspunt onder de triomfboog van het Jubelpark.

Op zaterdagen tussen 9:30-11:00 voor Nordic Walking in het Zoniënwoud, ontmoetingspunt vierarmenkruispunt Tervuren.

Op zondagen tussen 10:00-11-00 voor indoorsesssies van verschillende intensiteiten in Sint-Lambrechts-Woluwe (Sportcentum Woluwe)

Mis de KICK OFF SESSIE in het Josaphatpark (Azaeaplein) niet: we organiseren een picknick nadien! Breng wat eten mee om te delen, Friskis&Svettis Brussel biedt je een drankje aan!

La source : Agenda.be