TOP
Vanwege het coronavirus worden veel evenementen en demonstraties geannuleerd. Voor meer informatie nodigen wij u uit om de evenementwebsite te bezoekenVanwege het coronavirus worden veel evenementen en demonstraties geannuleerd. Voor meer informatie nodigen wij u uit om de evenementwebsite te bezoeken X

Made in Asia 2015

10 maart 2016 - 12 maart 2016

Venue

Place de la Belgique - 1020 Bruxelles

Event date & Times

Voor deze 7de editie ook weer tal van verrassingen worden voorzien met verschillende gasten uit verschillende milieu’s : van Japanse animatie tot stripverhalen, en van Youtubers tot wereldwijd bekende cosplayers. Zoals elk jaar, ontdek zoveel mogelijk ludieke en Aziatische culturele activiteiten. Er zullen ook enkele nieuwigheden zijn zoals taallessen en Aziatische muzieklessen, maar ook « cosplay » en « videogameontwerp »-workshops.

Japanse dorp

De vereniging JapansCentrum biedt je de kans om tijdens MIA een Japans dorp van meer dan 1000m2 te komen bewonderen. Je kan er deelnemen aan tal van workshops : neem Taiko-lessen (Japanse trommel), volg een Sumi-e workshop, Ikebana workshops of kirigami en origami workshops (de kunst van het papier vouwen), leer sushi’s maken of volg een Shiatsu en Kobido massageworkshop. Er wordt uiteraard ook een workshop voorzien over kumihimo (Japanse armbandjes) en er zal een tentoonstelling zijn over authentieke bonsaïs (in samenwerking met de Bonsai Iris Club).

Waar eten we na het evenement?