TOP
Vanwege het coronavirus worden veel evenementen en demonstraties geannuleerd. Voor meer informatie nodigen wij u uit om de evenementwebsite te bezoekenVanwege het coronavirus worden veel evenementen en demonstraties geannuleerd. Voor meer informatie nodigen wij u uit om de evenementwebsite te bezoeken X

Nachtmerries - Toonmoment KA Etterbeek

26 oktober 2018 - 26 oktober 2018
Eind oktober palmen de leerlingen van KA Etterbeek een hele week het GC Elzenhof in. Samen met Piazza dell’Arte creëren ze jonge en eigenzinnige kunstwerken, vanuit het thema Nachtmerries. Vrijdagavond 26 oktober stellen ze de resultaten voor. Steeds weer een verbluffend artistiek toonmoment dat voor iedereen toegankelijk is.

Venue

GC Elzenhof - Avenue de la Couronne, 12  1050 Ixelles

Categories

Event date & Times

Een week lang coachen de kunstenaar-begeleiders van Piazza dell’Arte de leerlingen uit de 2de en 3de graad Humane Wetenschappen van KA Etterbeek bij het realiseren van zelfbedachte multimediale kunstwerken. Het eindresultaat is een artistiek toonmoment waarin alle denkbare kunstdisciplines en mengvormen opgenomen zijn: van live performances tot indrukwekkende installaties, van geluid tot video, van schilderijen tot bewegingen. Het resultaat is steeds verbluffend. Iedereen welkom!

La source : Agenda.be