TOP
Vanwege het coronavirus worden veel evenementen en demonstraties geannuleerd. Voor meer informatie nodigen wij u uit om de evenementwebsite te bezoekenVanwege het coronavirus worden veel evenementen en demonstraties geannuleerd. Voor meer informatie nodigen wij u uit om de evenementwebsite te bezoeken X

ONE NIGHT OF QUEEN

11 september 2020 - 11 september 2020

Venue

Cirque Royal - Rue de l'Enseignement, 81  1000 Bruxelles

Event date & Times

Eind 1991 is een tragisch moment in de Rockgeschiedenis en tegelijk voor alle muziekfans.Freddie Mercury, misschien wel het meest charismatische rockicoon ooit, overlijdt. Tegelijk verdwijntQUEEN. De overblijvende bandleden besluiten in die periode unaniem dat zonder Freddie MercuryQUEENniet kan verder bestaan.

THE SHOW MUST GO ON…

ONE NIGHT OF QUEENis het meest authentieke en tegelijk het meest indrukwekkende totaalspektakel en eerbetoon ooit gewijd aan Queen. Gedurende de 2 uur durende showkomen alle legendarische hits aanbod. Bohemian Rhapsody, A kind of Magic, Friends will be Friends, Under Pressure, One Vision, Somebody to love, I want to break Free… en velen meer worden op de meest fascinerende manier gebracht doorGARY MULLEN,als hetware de dubbelganger vanFreddie Mercury.Met zijn band THE WORKS slaagt hij erin om de magie en de kracht van de legendarische bandQUEENlive te brengen.

Herbeleef de grootste hits van Queen met ONE NIGHT OF QUEENopvrijdag 11 september 2020in het Koninklijk Circus te Brussel.

Info&Tickets:www.next-step.be+ TICKETMASTER + FNAC

La source : Agenda.be