TOP
Vanwege het coronavirus worden veel evenementen en demonstraties geannuleerd. Voor meer informatie nodigen wij u uit om de evenementwebsite te bezoekenVanwege het coronavirus worden veel evenementen en demonstraties geannuleerd. Voor meer informatie nodigen wij u uit om de evenementwebsite te bezoeken X

Original Soundtrack Concert & Dinner - Morricone Friends

12 april 2019 - 12 april 2019
Voor deze zevende editie speelt het duo Musti een reeks originele composities, geïnspireerd door de componist Ennio Morricone

Venue

Radisson BLU Royal Hôtel - Rue Fossé-aux-Loups 47, du  1000 Bruxelles

Categories

Event date & Times

Film magie zit ook in je oren.

Zin in een concert in een prachtige omgeving?
De 'Original Soundtrack' avonden brengen u een heerlijke eet- en muzikale ervaring in de prachtige sfeer van het Radisson Blu Royal Hotel, Brussel. Mis onze maandelijkse evenementen gewijd aan filmmuziek van het begin tot hedendaagse composities niet.

Voor deze zevende editie speelt het duo Musti een reeks originele composities, geïnspireerd door de componist Ennio Morricone. Maria en Francesca Musti hebben hun artistieke training verrijkt met verschillende ervaringen.
Het sinds 2000 actieve duo organiseerde meer dan 200 concerten in Italië en het buitenland (Oostenrijk, Luxemburg, Spanje, Frankrijk, Roemenië en Bulgarije) in een uitgebreid repertoire van barok tot hedendaags en met meesterwerken. werk van literatuur.

La source : Agenda.be