TOP
Vanwege het coronavirus worden veel evenementen en demonstraties geannuleerd. Voor meer informatie nodigen wij u uit om de evenementwebsite te bezoekenVanwege het coronavirus worden veel evenementen en demonstraties geannuleerd. Voor meer informatie nodigen wij u uit om de evenementwebsite te bezoeken X

Original Soundtrack Concert & Dinner - Standards in Movies Part2

17 mei 2019 - 17 mei 2019
De 'Original Soundtrack' avonden brengen u een heerlijke eet- en muzikale ervaring in de prachtige sfeer van het Radisson Blu Royal Hotel, Brussel.

Venue

Radisson BLU Royal Hôtel - Rue Fossé-aux-Loups 47, du  1000 Bruxelles

Event date & Times

"Original Soundtrack" is een serie evenementen gewijd aan filmmuziek. Een keer per maand ontmoeten getalenteerde artiesten elkaar in het Atrium van het Radisson Blu Royal Hotel in Brussel voor een uitzonderlijk dinerconcert.
Van het begin van de cinema tot hedendaagse composities, we nodigen u uit om de muzikale meesterwerken van de 7de kunst te ontdekken of herontdekken.
Ga met ons mee voor een drankje of diner onder het indrukwekkende glazen dak van het hotel.

☎️ Om uw tafel te reserveren (ten zeerste aanbevolen als u wilt dineren), neem dan telefonisch contact met ons op +32 2 219 28 28 of per privébericht op Facebook!

Voor deze 8e editie van "Original Soundtrack", zal het duet "Voicello" een selectie composities uitvoeren van de grootste Spaanse klassiekers. VOICELLO is een innovatief duo uit Majorca (ES), dat de menselijke stem combineert met de toon van de cello. Ze zullen clips bevatten die worden gebruikt als soundtracks in Spaanse films, evenals originele Gabriel-composities, korte films en documentaires.

La source : Agenda.be