TOP
Vanwege het coronavirus worden veel evenementen en demonstraties geannuleerd. Voor meer informatie nodigen wij u uit om de evenementwebsite te bezoekenVanwege het coronavirus worden veel evenementen en demonstraties geannuleerd. Voor meer informatie nodigen wij u uit om de evenementwebsite te bezoeken X

Original Soundtrack Concert & Dinner - The Movies of the Future

15 maart 2019 - 15 maart 2019
"Original Soundtrack" is een serie evenementen gewijd aan filmmuziek. Een keer per maand ontmoeten getalenteerde artiesten elkaar in het Atrium van het Radisson Blu Royal Hotel in Brussel voor een uitzonderlijk dinerconcert.
Van het begin van de cinema tot hedendaagse composities, we nodigen u uit om de muzikale meesterwerken van de 7de kunst te ontdekken of herontdekken.

Venue

Radisson BLU Royal Hôtel - Rue Fossé-aux-Loups 47, du  1000 Bruxelles

Event date & Times

Voor deze zesde editie van "Original Soundtrack", zal het trio "Down The Track" (BE) een selectie van originele composities uitvoeren, geïnspireerd op denkbeeldige filmscripts. Een volledige reis ...
Deze drie getalenteerde muzikanten hebben plezier in het voorstellen van hun eigen muziekscenario's. Hun stijl is repetitief, sober, puur en rechtlijnig tot op het bot. De muziek van Down the Track geeft de voorkeur aan trage introducties gevolgd door een lange constructie met snelle en oppervlakkige emoties. Een verheven viool, een krachtige cello en een zachte piano karakteriseren het kenmerkende geluid van dit trio.

La source : Agenda.be